Internet installatie service voor Boels rental.

17 januari 2024

Niet gecategoriseerd

Op naar een fijne samenwerking! Internet on Demand en Boels Rental

Deze week hebben we een samenwerkingsovereenkomst getekend met Boels Rental om bouweenheden te voorzien van een internetinfrastructuur.

Boels Rental heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een van de grootste Europese verhuurbedrijven. In het bijzonder biedt Boels Rental directieketen van zeer hoge kwaliteit aan grote bedrijven in de bouw en industrie.

De directieketen die Boels verhuurt aan deze bedrijven vormen een cruciaal onderdeel van de infrastructuur op bouwlocaties. Deze keten dienen als een centrale hub voor projectmanagement en directieactiviteiten, waar besluitvorming, planning en coördinatie plaatsvinden. Boels Rental begrijpt de behoeften van grote bedrijven en biedt directieketenoplossingen die niet alleen ruim en functioneel zijn, maar ook voorzien zijn van goed werkend internet. En zo is de samenwerking ontstaan met Internet on Demand om hoogwaardige connectiviteit in deze directieketen te waarborgen, met behulp van glasvezel en 4G/5G. Onze focus ligt net zoals voor Boels op kwaliteit en flexibiliteit.

Wij kijken uit naar deze langdurige en succesvolle samenwerking!

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.