Tijdelijk 4G internet

Tijdelijk 4G internet

Soms zijn er situaties in je bedrijf waarin je eigenlijk ‘effe’ of ‘acuut’ internet nodig hebt.

Dan heb je niets aan een gangbaar jaar- of meerjarencontract van een grote internetprovider. Zij zijn er nou eenmaal niet op ingericht om je tijdelijk van internet te voorzien. Wij hebben hier wel ons werk van gemaakt. Hieronder lees je hoe tijdelijk internet uitpakt bij onze klanten of bekijk onze producten hieronder.

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Wanneer is tijdelijk 4G internet relevant? Waar moet je dan zoal aan denken?

Er zijn talloze voorbeelden te noemen die bij ons aan de orde van de dag zijn:

Tijdelijk 4G internet in geval van storingen in je wijk

Wij maken het regelmatig mee dat de kabel die internet naar je bedrijfspand of kantoor brengt, per ongeluk wordt doorboord! Bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden of grondwerkzaamheden. Soms kan er ook sprake zijn van een storing in de verdeelkast (waar je met je bedrijf op bent aangesloten). In dat geval ben je afhankelijk van de planning van een grote partij, provider of installateur. Meestal duurt het dan best nog een tijd voordat dit alles geregeld en gemaakt is.

Tijdelijk 4G internet als je een bedrijf hebt dat toeristen herbergt in Nederland.

Steeds meer mensen brengen hun vakanties (lange en korte) in Nederland door. Soms is er op je camping, vakantiepark of recreatiewoning die je verhuurt een beperking in de internetcapaciteit of snelheid. Of heb je mogelijk alleen in bepaalde seizoenen behoefte aan extra internetcapaciteit voor je klanten.

Tijdelijk 4G Internet in verband met specifieke (werk)projecten

• In de bouw- en renovatie-branche gaat het dan om bouwketen bijvoorbeeld.
• Een filmlocatie heeft per definitie een tijdelijke en vaak wijzigende internetbehoefte.
• Tijdens lokale of landelijke verkiezingen zijn er ook tijdelijke partijkantoren
• Iedereen die van buiten op bezoek komt bij een organisatie voor tijdelijk werk. Denk aan consultants, trainers, ingenieurs, coaches, accountants, klusbedrijf etc.
• Typische seizoen activiteiten zoals schaatsverhuur bij een tijdelijke ijsbaan of een fruitmarkt tijdens het oogstseizoen.
• Pop-up initiatieven zoals tijdelijke winkels en horeca.

Tijdelijk 4G internet als je niet aan land vertoeft

Water leent zich nou eenmaal niet om makkelijk internet in aan te leggen. Dat geldt voor zowel binnenvaart als ook Wifi in jachthavens.

Een bijzonder voorbeeld van internet op het water is onze klant Sweets Hotel in Amsterdam.
Dit hotel verhuurt oude brugwachtershuisjes in Amsterdam die tot unieke hotelkamers zijn omgebouwd. Al deze gebouwtjes staat letterlijk in het water en de aanleg van internetkabels was een niet te overziene kostenpost. Met tijdelijk 4G internet kunnen alle hotelkamers worden voorzien van internet.

Tijdelijk 4G internet als je met je bedrijf verhuist

Een grote frustratie die wij vaak horen als het gaat om bedrijfsverhuizingen, is het moeten wachten totdat de provider de internetkabel komt aansluiten. Soms weet je gewoonweg niet of pas in een heel laat stadium wanneer je aan de beurt bent. Het gevolg is wel dat er voor korte of lange periode een overbrugging nodig is. Dan is tijdelijk 4G internet vaak een passende oplossing.

Bij een tijdelijke vraag moet het flexibel en makkelijk zijn

Inmiddels hebben we honderden huishoudens en bedrijven geholpen met goed en flexibel internet op deze manier. Het voordeel is dat je geen technische kennis nodig hebt en er hoeft ook geen installateur langs te komen. Scheelt tijd en geld.

Hoe krijg je tijdelijk 4G internet in handen?

We houden het graag eenvoudig voor je.
Je kunt kiezen uit de volgende 3 huuropties voor precies de periode die je wenst.

1. Hotspot met 4G SIM
Een hotspot (ook wel eens Mifi genoemd) is een klein draagbaar kastje (ter grootte van een bankcard lezer) met een SIM en oplaadbare batterij. Ideaal voor als je alleen over Wifi hoeft te beschikken. Zet de hotspot aan en de SIM legt een verbinding met het T-Mobile netwerk. De hotspot zet een Wifi-netwerk op en je kunt je apparaten (telefoon, tablet, laptop) met dit Wifi-netwerk verbinden.

2. Router met 4G SIM
Dit is de grote broer van de hotspot en werkt alleen op netstroom (230V). De router is in alle opzichten krachtiger dan de hotspot en is beter geschikt voor situaties waarin het Wifi-netwerk wat verder moet reiken zoals in een kantoor, bedrijfsruimte of afdeling. Ook wanneer je apparatuur bedraad op de router wilt aansluiten, is dit een beter optie. De router beschikt over krachtiger 4G antennes en heeft een betere 4G ontvangst dan de hotspot.

3. SIM only
Als je zelf een router of apparaat bezit dat geschikt is voor 4G of 4G+ dan kun je volstaan met alleen een SIM. Je huurt dan alleen de data voor de dagen die je nodig acht. De SIM is een 3-in-1 SIM (mini-micro-nano) zodat je altijd over het juiste formaat kunt beschikken.

Makkelijk
Je kunt namelijk online de optie (vooruit) bestellen die je wenst en deze wordt op het adres dat je aangeeft bezorgd. Zet je hotspot of router aan en binnen 1 minuut heb je je eigen Wifi-netwerk. Een korte handleiding in de verpakking wijst je de weg.

Snel en flexibel
Zo kun je snel over internet beschikken voor exact de periode die je nodig acht. Of het nou dagen, weken of maanden betreft; we zijn echt flexibel. Mocht je overigens tijdens de huur erachter komen dat het toch allemaal wat langer duurt dan gepland, dan kun je eenvoudig online verlengen. Geen langdurige onoverzichtelijke contracten, gewoon die periode die jij wilt overbruggen.

Je hoeft niet na te denken over bundels
Je huurt de hotspot, router of SIM voor exact de periode die je wenst en daarin beschik je over onbeperkt data. Dan zit je tevens op het best geteste mobiele netwerk van Nederland dat zeer betrouwbaar is.

Betrouwbaar
Tot slot heb je ook een veilig eigen Wifi-netwerk met onze SIMs; je hoeft je toegang tot het internet niet met een andere gebruiker te delen. Internetbankieren en online transacties zijn zo prima mogelijk.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.