Tijdelijk 4G SIM only

Tijdelijk 4G SIM only

Mobiele data in Nederland

Er wordt in de telecomwereld al druk gespeculeerd dat mobiele data alle vast (internet)lijnen kunnen vervangen in de toekomst. Met 5G komt dat scenario ook iets dichterbij, maar toch duurt dat nog jaren.

Tot die tijd loont het om te weten dat 4G momenteel prima functioneert voor 99% van alle digitale toepassingen die wij willen gebruiken in ons werk. Het is ook overal beschikbaar. De landelijke dekking in Nederland van het 4G netwerk is bovendien uitmuntend.
Je moet moeite doen om een plekje te vinden waar geen 4G dekking is. Dus als je niet kunt beschikken over regulier internet of je hebt tijdelijk ergens internet nodig, dan is internet via het mobiele 4G netwerk een uitkomst.

Tijdelijk 4G SIM only + Router = Je eigen Wifi-netwerk

Met een apparaat dat geschikt is voor bij voorkeur 4G+ tezamen met alleen een data-SIM, kun je je eigen Wifi-netwerk creëren.
Het is de makkelijkste en snelste manier om over Wifi te beschikken!
Stop een 4G Data SIMkaart in een 4G+ router, stekker in het stopcontact en hup je kunt zo meerdere apparaten aansluiten om toegang tot het internet te krijgen.

Als tijdelijk ‘lang tijdelijk’ betekent

Bij tijdelijk 4G internet denken de meeste mensen aan korte periodes. Tijdelijk kan ook maanden of langer betekenen. Zeker als je 4G wat langer wilt gebruiken, loont het om zelf te investeren in goede hardware, d.w.z. een router of hotspot kopen die geschikt is voor bij voorkeur 4G+.
Bij mobielverbinden.nl vind je niet alleen de juiste producten maar krijg je ook goede service en advies. Onze vloot met verhuur-routers komt daar vandaan, dus de credits zijn voor hen 🙂

Elke formaat SIM kaart

Steeds meer bedrijven hebben al apparatuur met een SIM ingang. Een poortje waarin speciaal ruimte is gemaakt om een Data SIM in te stoppen en te laten functioneren. Denk aan telefoons, tablets, laptops maar ook aan fototoestellen en filmcamera’s. De 4G SIM-only die wij leveren is een 3-in-1 SIM (mini-micro-nano) zodat je altijd over het juiste formaat kunt beschikken.

Je krijgt Snel en flexibel

Zo kun je snel over internet beschikken voor exact de periode die je nodig acht. Of het nou om enkele dagen, weken of maanden gaat; je kunt voor elke gewenste periode online bestellen. Wij versturen de SIM in actieve vorm naar je toe. Hij is dus al actief zodra je de verpakking opent. Meteen bij ontvangst kun je de SIM gebruiken.

Verlengen is mogelijk

Mocht je overigens tijdens de huur van de SIM-only besluiten deze langer te willen gebruiken, dan kun je eenvoudig online verlengen. Doe dat dan wel tijdens de actieve periode. Als je huurperiode is afgelopen dan wordt de SIM namelijk automatisch uitgezet. Is een SIM eenmaal afgesloten dan kan diezelfde SIM niet nog een keer geactiveerd worden.

Je hoeft ook geen bundel te bewaken

Met een 4G SIM only van Internet On Demand beschik je over onbeperkt data.

Het is betrouwbaar en veilig

Je zit op het best geteste mobiele netwerk van Nederland dat zeer betrouwbaar is.
Tevens creëer je ook een veilig eigen Wifi-netwerk met onze SIMs; je hoeft je toegang tot het internet niet met een andere gebruiker te delen. Internetbankieren en online transacties zijn zo prima mogelijk.

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.