Tijdelijk internet

Tijdelijk internet

Werken zonder internet is tegenwoordig ondenkbaar. Als dit wegvalt verlies je eigenlijk grip op je activiteiten.
Veel bedrijven en organisatie stuiten op situaties waarin er -soms plots- een extra internet-behoefte ontstaat die snel ingevuld moet worden. Dat kan zijn bij storingen, verhuizingen, tijdelijke projecten etc.

Het komt echter ook nog steeds vaak voor dat er gewoonweg geen normaal internet via een kabel mogelijk is. Denk aan afgelegen locaties, op het water of op hoogte. Ook bij werkzaamheden die wisselend door het hele land heen plaatsvinden, is een gangbare vaste internetverbinding meestal niet passend.

Op welke locatie je ook werkt in Nederland en ongeacht hoe lang je internet nodig hebt; er is een grote kans dat een flexibele internetoplossing van Internet On Demand uitkomst biedt. Een apparaat dat als router dient samen met een data-only-SIMkaart bieden je snel een eigen Wifi-netwerk om je werk te doen.

De voordelen voor ondernemers

Uiteraard wil je zonder zorgen online door kunnen werken, ook als er een hick-up in het spel.
Dan kunnen we op een flexibele manier met je meeschakelen. In onze shop kun je zelf op de dag af aangeven hoe lang je gebruikt wilt maken van onze tijdelijke internetoplossing.
Van dagen tot weken of maanden, net wat je nodig hebt. Tussentijds verlengen is zo gepiept in je online account.

Onbeperkt internet

Wat je bij andere aanbieders van mobiele data veelal ziet is dat je een bundel krijgt, met de nodige beperkingen.
Wij werken niet met een bundel, bij ons heb je in principe onbeperkt data tot je beschikking. Wat we wel van je vragen is om de SIM verstandig te gebruiken. Wij noemen dit de don’t push it policy.
Kortom, leef je uit met de SIM maar maak het niet te bont.

Locatie onafhankelijk

Een groot voordeel van werken via mobiel internet is dat je – letterlijk – niet vast zit. Niet vast aan een kabel betekent niet vast aan een locatie. Passend in het geval van wisselende locaties of op werkplekken waar je maar kortstondig bent zoals een filmset, een partijkantoor tijdens verkiezingen of kersenverkoop in de buitenlucht. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Je kunt voor je zaak of organisatie zo internetten waar je maar wilt.

4G Internet

Onze producten bieden mobiel internet m.b.v. data via het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Een betrouwbaar netwerk. Snelheden van mobiele data worden door vele factoren beïnvloed. Hou er rekening mee dat snelheden kunnen variëren, zelfs wanneer je de SIM een tijdje op dezelfde locatie zou gebruiken. Wat we je wel kunnen zeggen, is dat onze SIMs altijd de hoogst beschikbare snelheden bieden. Er wordt niet zoals dat heet ‘afgeknepen’.

Daarnaast is ook het apparaat waar de SIM in zit van invloed. Gebruik je een oude 3G dongel dan zul je echt lagere snelheden halen dan wanneer je een nieuwere 4G of 4G+ router gebruikt. Huur je bij ons een hotspot of router dan heb je sowieso apparatuur die 4G of 4G+ snelheden ondersteunt.

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.