Tijdelijk internet bij plotse storing zoals kabelbreuk

Tijdelijk internet bij plotse storing zoals kabelbreuk

Wij maken het regelmatig mee dat klanten melding doen van een kabel, die internet naar hun bedrijfspand of kantoor brengt, per ongeluk wordt doorboord! Bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden of grondwerkzaamheden. Soms kan er ook sprake zijn van een kabelbreuk in de verdeelkast (waar je met je bedrijf op bent aangesloten). Buiten kabelbreuk kunnen er nog vele andere oorzaken zijn waarom er plots een internet-storing op je vaste lijn is.

Typisch zo’n situatie in je bedrijf of organisatie waarin je eigenlijk ‘effe’ of ‘acuut’ (extra) internet nodig hebt.

De gangbare, veelal grotere, internetproviders zijn er echter niet op ingericht om ook acuut met een oplossing te komen.
Vaak is je bedrijf afhankelijk van de planning van die grote partij, provider of installateur. Meestal duurt het dan best nog een tijd voordat dit alles geregeld en gemaakt is. Als het al in één keer gefixt wordt.

Snel oplossen

Tijdelijk internet is een vak apart. Wij hebben hier ons werk van gemaakt. Wat ons betreft moet het flexibel en makkelijk zijn. Wij leveren tijdelijk internet via mobiele data voor zakelijk gebruik in Nederland. Mobiele data is beter bekend als 4G of 5G. En dit kan voor korte of lange periodes. De grote providers verstrekken veelal alleen 1 of 2-jarige contracten.

Inmiddels hebben we honderden instellingen en bedrijven geholpen met goed en flexibel internet op deze manier. Het voordeel is ook dat je geen technische kennis nodig hebt en er hoeft ook geen installateur langs te komen. Scheelt tijd en geld.

De Voordelen op een rijtje

Het is makkelijk Je kunt namelijk online de optie (vooruit) bestellen die je wenst en deze wordt op het adres dat je aangeeft bezorgd. Zet je hotspot of router aan en binnen 1 minuut heb je je eigen Wifi-netwerk. Een korte handleiding in de verpakking wijst je de weg.

Snel en flexibel
Zo kun je snel over internet beschikken voor exact de periode die je nodig acht. Of het nou dagen, weken of maanden betreft; we zijn echt flexibel. Mocht je overigens tijdens de huur erachter komen dat het toch allemaal wat langer duurt dan gepland, dan kun je eenvoudig online verlengen. Geen langdurige onoverzichtelijke contracten, gewoon die periode die jij wilt overbruggen.

Je hoeft niet na te denken over bundels
Je huurt de hotspot, router of SIM voor exact de periode die je wenst en daarin beschik je over onbeperkt data. Dan zit je tevens op het best geteste mobiele netwerk van Nederland dat zeer betrouwbaar is.

Betrouwbaar
Tot slot heb je ook een veilig eigen Wifi-netwerk met onze SIMs; je hoeft je toegang tot het internet niet met een andere gebruiker te delen. Internetbankieren en online transacties zijn zo prima mogelijk.

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.