Disclaimer

Disclaimer

4 juni 2020

Deze website is eigendom van Internet On demand, een handelsnaam van Tempus Nexus BV.

Hoewel de informatie op deze website met zorg is samengesteld en Internet On demand deze informatie steeds actueel tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden.
Ook is Internet On demand niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alle rechten op het materiaal op deze website komen toe aan Internet On demand of aan haar licentiegevers.

Bij het voeren van de website wordt gebruik gemaakt van tarieven van door Internet On demand geselecteerde partners. Internet On demand probeert met zorg een selectie van partners samen te stellen om zo de bezoeker een overzicht te geven van aanbiedingen. Het kan voorkomen dat informatie die op deze website gepubliceerd wordt onvolledig en/of onjuist is. Vermelde tarieven zijn afgerond en informatief.

De informatie en de producten op de site worden regelmatig aangepast. Internet On demand behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Wij proberen op alle mogelijke manieren misbruik van de site te voorkomen, maar wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers van de website verzonden worden.

Internet On demand sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, die mocht voortkomen uit het gebruik van deze website.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.