Jouw partner voor professionele WiFi installaties

Internet on Demand biedt ook installatie van WiFi op maat voor kantoren, bouwketen, winkels, restaurants en andere commerciele ruimtes. Met ons professionele team ben je verzekerd van een krachtig netwerk dat aan de eisen voldoet.

Jouw partner voor professionele WiFi installaties

Icon Binnen 24 uur offerte op maat

Icon Volledige ontzorging

Icon Wij denken met je mee

Voor bedrijven is een betrouwbare netwerk van vitaal belang, daarom reageren wij op werkdagen binnen 1 uur op je aanvraag en leveren binnen 1 werkdag een offerte op maat aan. Klik hier om een offerte op te vragen.

We bieden in alle gevallen echt unlimited internet aan, zonder een dag en/of snelheidslimiet voor een vaste maandbedrag. Het enige wat we van de klant verlangen is om de simkaart verstandig te gebruiken, dit noemen we ook wel “don’t push it policy”.

Internet on Demand biedt ook WiFi installatie service aan van tijdelijk aard. Perfect in situaties waar reguliere internetinfrastructuur (tijdelijk) ontoereikend is. Bij Internet on Demand bieden we apparatuur aan zowel voor de verhuur als koop.

Twijfel jij of 4G/5G op jouw locatie beschikbaar is?

Wil je gebruikmaken van het 4G/5G Zakelijk Internet van Internet on Demand? Of wacht je op glasvezelverbindingen of ben je op zoek naar een betrouwbare back-up optie, wij bieden je de mogelijkheid. Vraag vandaag nog kosteloos een locatiescan aan.

Volledige installatie en beheer met tevredenheidsgarantie

Wij regelen de installatie en volledige beheer en leveren altijd een rapport af na de installatie. Fijn een garantie dat het werkt wanneer wij vertrekken. Verder bieden we onze klanten volledige inzichten in het data verbruik via onze multi provider platform.

Met hulp van het Internet on Demand platform

Met het Internet on Demand platform krijg je de juiste inzichten en de juiste touwtjes in handen, voor bedrijven die behoefte hebben aan het beheren van hun data zijn met het platform geholpen.

Internet on Demand platform geeft behalve inzichten ook je de mogelijkheid om SIM-kaarten van verschillende providers te beheren. De platform biedt een alles-in-één oplossing voor een naadloos beheer van connectiviteit, ongeacht de provider.

Multi-provider Beheer: Beheer gemakkelijk SIM-kaarten van verschillende providers via één enkel platform. Dit vermindert de complexiteit en vereenvoudigt beheerprocessen.

Centraal Overzicht: Krijg een duidelijk overzicht van alle SIM-kaarten, ongeacht de provider, met een intuïtief dashboard. Vereenvoudig beheertaken.

Gegevensanalyse en Kostenbeheersing: Monitor het dataverbruik van alle kaarten, ongeacht de provider, en optimaliseer uw kosten op basis van werkelijk gebruik.

Projecten waar we aangewerkt hebben

4G/5G op de zaak

4G/5G op de zaak

Fixed Wireless Access is het snelle, betrouwbare alternatief voor kabel/ADSL/glasvezel. Overal in Nederland.

 • Geen daglimiet
 • 50 – 250 Mbps
 • Binnen 24 uur online
 • Niet goed, geld terug
Tijdelijk Internet

Tijdelijk Internet

Snel tijdelijk internet nodig? Op werkdagen vóór 18.00 besteld, morgen in huis (past door de brievenbus).

 • Te huren vanaf 1 dag
 • Plug & play
 • Opsturen of direct ophalen
 • Eenvoudig verlengen
Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

4G/5G voor huisvesting, beveiliging, maritiem. Local/roaming datapools, unlimited data in EU, IoT SIMs.

 • Unlimited maatwerk
 • Direct advies van een specialist
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Laagste prijsgarantie

Advies op maat nodig?

Direct aan de slag? Fouad staat voor je klaar. Plan een afspraak in.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.