4G Hotspot Tijdelijk

4G Hotspot Tijdelijk

Ken je dat? Dat je door bepaalde omstandigheden denkt ‘ik heb eigenlijke effe (extra) internet nodig’.

Om er vervolgens bij de gangbare internetproviders achter te komen dat je alleen jaar- of meerjarencontracten kunt afsluiten? Logisch hoor; zij zijn namelijk niet ingesteld op tijdelijk ondernemers en organisaties van internet voorzien. Wij hebben hier wel ons werk van gemaakt.

Als je een flexibele oplossing zoekt waarover je snel wilt kunnen beschikken voor jezelf of enkele andere individuen om je heen, dan ben je mogelijk uit de brand met een 4G Hotspot.

Wat is het precies, internet via een 4G Hotspot?
Een hotspot (ook wel eens Mifi genoemd) is een klein draagbaar kastje (ter grootte van een bankcard reader) met een data-only SIM en oplaadbare batterij. Ideaal voor als je alleen over Wifi hoeft te beschikken. Zet de hotspot aan en de SIM legt een verbinding met het T-Mobile netwerk. De hotspot zet een Wifi-netwerk op en je kunt je apparaten (telefoon, tablet, laptop) met dit Wifi-netwerk verbinden. Super eenvoudig en superhandig.

Wanneer is internet via zo’n 4G hotspot bij uitstek geschikt?

Als je internet alleen tijdelijk nodig hebt voor jezelf als ondernemer of een klein gezelschap (het bereik is zo’n 10-15 meter) en Wifi voldoende is (dat je geen bekabelde verbindingen nodig hebt). Denk aan bijvoorbeeld Wifi voor (flex-)werkplek of als er (tijdelijk) geen internet voorhanden is (storing, bedrijfsverhuizing etc). Maar ook als je Wifi in je jaszak wilt kunnen meenemen, want de hotspot heeft een oplaadbare batterij. Ook voor als je veel onderweg bent (Wifi in je auto, bestelbus, vrachtwagen etc.).

Zoek je een snelle oplossing die geschikt is voor langdurig zakelijk gebruik (heel kantoor) dan is een Router met 4G SIM beter geschikt. Deze moet je met een stekker in het stopcontact gaande houden, maar is dan ook wel wat robuuster met een groter bereik. Een router is bovendien geschikt voor Wifi én bekabelde verbindingen.

Situaties die vaak voorkomen bij onze ‘hotspot-klanten’ zijn…
*Storing van internet (of in de verdeelkast) in je wijk of straat
*Tijdelijke een werkplek elders in Nederland hebben of vaak wisselende werkplekken
*Verhuizing en nog in de wacht staan voor vast internet

Belangrijke weetjes nog even bij elkaar

De hotspots die wij gebruiken zijn van het type Huawei E5785 (of vergelijkbaar). Dit zijn zeer robuuste en handzame apparaatjes die je dankzij de oplaadbare batterij overal mee naar toe kunt nemen. Afhankelijk van het gebruik gaat de batterij maximaal zo’n 6-10 uur mee. Hou er rekening mee dat het bereik van het Wifi-netwerk 10-15 meter bedraagt en dat je voor een goede werking van de hotspot niet meer dan 5-6 apparaten tegelijk op het Wifi-netwerk aansluit.

Alleen Wifi, geen kabel

Je kunt je apparaten alleen via het Wifi-netwerk van de hotspot verbinden, de hotspot heeft géén LAN-poort. Uiteraard leveren wij een USB-laadsnoer met losse stekker mee. Heb je wel behoefte aan LAN-poorten zodat je apparaten bedraad aan kunt sluiten (printers bijvoorbeeld), kijk dan bij Router met 4G SIM die wij ook aanbieden.

Belangrijke voordelen nog even op een rijtje

Altijd verbonden
Met de hotspot beschik je over Wifi wanneer en waar in Nederland jij dat wilt. Je neemt de hotspot makkelijk mee in je tas of jaszak.
Waar de hotspot dekking heeft van een 3G of 4G signaal, heb jij je eigen veilige Wifi netwerk.

Makkelijk. Heen en weer verzenden is gratis.
Je kunt namelijk online de optie (vooruit) bestellen die je wenst en deze wordt op het adres dat je aangeeft bezorgd.
Hotspots worden met PostNL/DHL verstuurd per brievenbuspakje en passen net als andere post door elke Nederlandse brievenbus. Retourneren is bovendien gratis en eenvoudig met de bijgeleverde en gefrankeerde bubbel-envelop.
Zet je hotspot of router aan en binnen 1 minuut heb je je eigen Wifi-netwerk. Een korte simpele handleiding in de verpakking wijst je de weg.

Snel en flexibel
Zo kun je snel over internet beschikken voor exact de periode die je nodig acht. Of het nou dagen, weken of maanden betreft; we zijn echt flexibel. Mocht je overigens tijdens de huur erachter komen dat het toch allemaal wat langer duurt dan gepland, dan kun je eenvoudig online verlengen. Geen langdurige onoverzichtelijke contracten, gewoon die periode die jij wilt overbruggen.

Je hoeft niet na te denken over bundels
Je huurt de hotspot voor exact die periode die je wenst en daarin beschik je over onbeperkt data. Bij de huur van je hotspot krijg je onbeperkt toegang tot internet zodat je zorgeloos online kunt zonder Gigs te moeten tellen. En je zit tevens op het best geteste mobiele netwerk van Nederland dat zeer betrouwbaar is.

Veilig
Tot slot heb je ook een veilig eigen Wifi-netwerk met onze SIMs; je hoeft je toegang tot het internet niet met een andere gebruiker te delen. Internetbankieren en online transacties zijn zo prima mogelijk.

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.