Tijdelijk onbeperkt internet

Tijdelijk onbeperkt internet

Zonder internet is er geen grip op je bedrijfsactiviteiten. Technische storingen, verhuizingen, tijdelijke projecten, noem maar op.
Er kunnen zomaar situaties ontstaan waarbij je van het een op het andere moment extra internet-behoefte krijgt in je bedrijf die snel ingevuld moet worden.

Internet On Demand biedt op nagenoeg elke locatie in Nederland en voor elke gewenste periode, internet via mobiele data. Een apparaat dat als router dient samen met een data-only-SIMkaart bieden je snel een eigen Wifi-netwerk om je werk te doen.

Zoveel data als je wilt

De meeste andere aanbieders van mobiele data bieden je een bundel, met de nodige beperkingen.
Wij werken niet met een bundel, bij ons heb je in principe onbeperkt data tot je beschikking. Wat we wel van je vragen is om de SIM verstandig te gebruiken. Wij noemen dit de don’t push it policy. Kortom, leef je uit met de SIM maar maak het niet te bont.

Service en verlengen

In onze shop kun je precies tot op de dag nauwkeurig aangeven hoe lang je onze tijdelijke internetoplossing wilt gebruiken.
Van dagen tot weken of maanden, net wat je nodig hebt. Tussentijds verlengen is zo gepiept in je online account.
Tijdelijk is soms niet precies van tevoren in te schatten immers. Als je verlengt voordat je huurperiode eindigt, komt dat dik in orde.

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.