Tijdelijk internet verhuizing

Tijdelijk internet verhuizing

Net verhuisd of van plan om te verhuizen met je bedrijf?

Dan ben je er misschien achtergekomen dat je huidige internet-provider niet zo makkelijk met je meeverhuist… Of dat de internetprovider die je op het oog hebt voor je nieuwe bedrijfsadres niet zo snel een aansluiting regelt als dat jij wenst. Bij nieuwbouw kan het weken tot soms maanden duren voordat een kabel of glasvezelaansluiting gereed is.

Het is een van de grootste frustraties die wij van klanten horen; wachten totdat een grote provider bereid is je kabel aan te sluiten. En zelfs nadat de installateur is geweest, werkt het vaak nog niet vlekkeloos of helemaal niet.

Hoe dit verhuizings-probleem te overbruggen?

Internet On Demand biedt tijdelijk mobiel internet voor zakelijk gebruik; je huurt het voor kortere of langere perioden. Dat wil zeggen een router of ander apparaat dat geschikt is voor minimaal 4G of 4G+ met een data-only SIM erin. Die samen kunnen zorgen voor een prima Wifi-netwerk in je nieuwe kantoor of bedrijfsruimte.

Puur voor de periode die je moet wachten totdat je vaste aansluiting geregeld is. Of dat nou een 2 dagen, 3 weken of 4 maanden is, elke gewenste periode kun je online bestellen (en online verlengen indien nodig).

Hotspot met 4G SIM
Een hotspot (ook bekend als Mifi) is een klein draagbaar doosje (zo groot als een bankcard readre) met een SIM en oplaadbare batterij. Ideaal voor een werkplek waar je alleen over Wifi hoeft te beschikken (en dus geen bekabelde verbinding nodig hebt) Het bereik van het Wifi-netwerk bedraagt 10-15 meter. Zet de hotspot aan en de SIM legt een verbinding met het T-Mobile netwerk. De hotspot zet een Wifi-netwerk op en je kunt tot 5 à 6 apparaten (telefoon, tablet, laptop) met dit Wifi-netwerk verbinden.

Router met 4G SIM
Deze is groter dan de hotspot en werkt alleen op netstroom (230V). De router is in alle opzichten krachtiger dan de hotspot en is beter geschikt voor situaties waarin het Wifi-netwerk wat verder moet reiken zoals in kantoor, afdeling of vergaderruimte. Ook wanneer je apparatuur met een kabel op de router wilt aansluiten, is dit een betere optie. De router beschikt over krachtiger 4G antennes en heeft een betere 4G ontvangst dan de hotspot.

4G SIM only
Als je zelf een router of apparaat bezit dat geschikt is voor 4G of 4G+ dan kun je ook alleen een SIM huren.
Dat kan soms ook een oude smartphone of tablet zijn die je als hotspot gebruikt. Je huurt dan alleen de data voor de periode die je hebt te overbruggen. De SIM is een 3-in-1 SIM (mini-micro-nano) zodat je altijd het juiste formaat kunt gebruiken.

Zorgeloos online

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over bundels. Je huurt de hotspot, router of SIM voor een bepaalde periode en daarin heb je onbeperkt data. Verder maak je gebruik van het best geteste mobiele netwerk van Nederland dat zeer betrouwbaar is.
Overigens heb je dan ook een veilig Wifi-netwerk, omdat je een eigen ongedeelde toegang tot het internet hebt. Internetbankieren bijvoorbeeld is geen probleem.

Wat als niet exact te zeggen is wanneer de internetkabel komt?

Geen probleem. Je kunt zolang de huurperiode loopt en zelfs nog tot op de laatste dag je huur eenvoudig online verlengen. Bestel direct in onze shop, kies de periode waarvan je zeker weet dat je internet nodig hebt en verleng eenvoudig indien gewenst. Bezoek snel onze shop!

Onbeperkt, tijdelijk of als alternatief voor vast zakelijk internet. Supersnel en overal in Nederland.

De specialist in unlimited 4G/5G oplossingen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur ons een berichtje! We reageren binnen enkele minuten.